Här med....

Lägger jag ner mitt boggande!

Helgen är kommen!

Sådärja, nu är det helg igen, skönt! Jag fick faktiskt sova till nio idag och jag fick kliva upp klockan tio :) Alvin var söt och sov från 22.00 till 06.15 och då skulle ändå Martin upp så han tog honom :) Så då somnade Alvin om sen igen och vaknade klockan nio, då har han leget och pratat som en tjej med sina mjukisdjur. Ja igår fick han för sig att han skulle babbla med en sån pipig röst han bara kunde, han lyckas faktiskt bra. Så jag låg och lyssnade på det i en timme sen var jag så pigg så att jag klev upp! Nu sitter han i gåstolen och åker runt!

Kenai kom till mig vid halv åtta och ska vara här till halv två idag, ska väl snart ut och gå då, bara äta lite frukost först! Sen när Martin kommer hem så ska han nog följa med mig till stalle och gå ut med Alvin medans jag rider :) För jag ska rida Colon idag igen, skitkul!

Själv så är jag sjukt sugen på att köpa en egen häst, en 5-åring som är inriden men som jag ändå kan utvecklas med! Det ska då vara en hopphäst eftersom jag har blivit så sugen på att börja hopptävla igen! Men det får väl väna ett tag, spara ihopt lite pengar och köpa hus först, så om sådär 10 år kanske jag också har en häst ;)

Undra om Alvin börjar bli hungrig snart? Han har inte ätit sen vid sex imorse och det brukar ta max fyra timmar innan han blir vrålhungrig igen ;p Men så länge han inte säger nå så gör jag inge mat :) Han flinar bara så då är han väl nöjd :) Nog fast det kan vända på en sekund men aja :)

Sunshine!

Det är sant, solen skiner!!! :D
Tog en härlig ridtur idag med Camilla :) Vi red upp mot blästen.
Skönt att klockan bara är 12 och jag har redan hunnit fixa lite i stallet och varit ute på Colon i över en timme. Nu har jag fortfarande hela dagen på  mig! Underbara liv!

Nu så har jag en liten fråga.... VAD KÖPER MAN TILL VÄRLDENS BÄSTA KILLE PÅ ALLAHJÄRTANSDAG?
Hmm, har grunnat på det ett tag nu men kommer inte på ngt, PLUS att vi är i Bollnäs typ hela dagen på rally och jag ska köra upp till min folkracelicens..

Kommer nog ett till inlägg lite senare :) har mkt att skriva om nu egentligen..

Vissa dagar är jobbigare än andra..



Tänder ett ljus för min älskade Herkules.. Du har det bra nu bästevän! <3
Det gör ont  at mista någon man tycker om... :'(

Colon

Det finns en gud, det har slutat snöa! Jag och Camilla tog en ridtur nu på förmiddagen till Nyvallen, hon på Kingen och jag på Colon :) Colon är jätterolig att rida, en trevlig hopphäst! ;D Ska bli kul sen nångång och se när Camilla hoppar honom :)

Nu kanske man skulle ta reda på lite tvätt.. Sen ska jag göra tacopaj tills Martin kommer hem ♥
Ikväll är det revyn som gäller, får se hur många det blir, förra veckan var det bara 60 bokade platser, i vanliga fall är det över 100... Men jag vet att det är fler som har bokat nu, hoppas det är kring 100 iaf :)
Imorgon är det över 120 iaf, det blir skitkul!

Ganska behändigt, mamma var här med Alvin medans jag red, pappa också eftersom mamma skulle åka och jobba sen, men det behändiga är ju att all disk var diskad när man kom tillbaka ;) Skönt!
Mamma ringde när jag kom hem igen, då skulle hon sluta. Annars skulle hon ha jobbat till 21.00. Nåt tak på en skola hade rasat in idag så då skulle dom utrymma alla anläggningar i kommunen, även badhuset i Iggesund, så hon skulle bara städa och sen åka hem igen, troligen behöver hon inte jobba imorn heller, snön kanske inte är så tokig :p höhö.

På återseende!

OH MY LORD!

Okej, man rår inte för hur man ser ut men GUUUD! Har precis sett bilder på kissie OSMINKAD eftersom hon har opererat brösten, förstår verkligen inte varför hon inte operarde ansiktet först, hon ser ju hemsk ut med smink också. Och brösten, vem fan vill ha sånna stora? UGLY!

Kan verkligen inte ens förstå hur hon ens vågar påpeka ngt med ngn annans utseende!

http://www.nyheter24.se/noje/operationkissie/287533-exklusivt-kissies-operation

titta och njut! Fast ni kanske redan hade sett bilder på henne förr, osminkad?
Jag trodde nästan att det var ett skämt först jag såg.

Jag är helt mållös tror jag.........

ehe..

Enligt brandvarnaren var min frukost klar (y)
Om ni ville veta... (i)

Hudikgym?

Filip och jag ska ju börja träna igen, på hudikgym :)
Tänkte åka in idag men jag har faktiskt ingen lust eller ork idag, man blir fan inte pigg av all snö nu!

Imorn är det helg, sista helgen med revyn, blandade känslor som vanligt. Finns platser kvar på fredag. För er som inte har sett revyn, ring och boka nu!!! http://ilsborevyn.se
SISTA CHANSEN LIKSOM

Imorn ska jag rida Colon, hoppas det bara är någon minusgrad då och strålande sol, snälla?
På lördag ska faktiskt jag få äta mat på revyn och sitta som publik hela första akten =) Roligt faktiskt, blir bjuden genom Martins jobb, Ilsbo Tools! ;)

Nu måste jag kolla om min frulle är klar, sen slå en pling till Filip och Emmelie <3

Walks

Duktig jag är, tagit 2 promenader idag. Skönt ute nu när det inte är så kallt =)
Har även fått besök av Emmelie och Filip :)

Igår var jag på stan iaf, hittade en kjol på gina som blev min för 99 kr! ;) Rea gillar jag :)

Nu ska jag fortsätta kolla på TV, kanske blir lite sömn inatt också :)

Godnatt!

Hundvakt

Jag är hundvakt idaf, Kenai kom klockan fem imorse.. Jag hade stängt till alla rum så att han bara kunde vara i hallen.. Naturligtvis så öppnade Martin till vardagsrummet imorse och glömde stänga! ;( Så när jag klev upp så hade han både pinkat och skite inne, kul! BLÄ!! Sen skulle jag åka spark med honom, det gick ju bra menar jag.. Jag fick DRA honom hela vägen, han vela bara hem! Jobbiga hund :p Ska snart ut med han igen för sen ska jag åka till stan en sväng, kika lite :)

Alvin ligger och sover, får se om han vaknar snart, kanske han kan äta lite till innan vi åker :)

RSS 2.0